Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

kerdizo-xrono.blogspot.gr

12:46 π.μ.


Μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια από τα παιδιά του blog. Είναι κάτι που λείπει από το ελληνικό διαδίκτυο..Ας αφήσουμε όμως να μιλήσουν οι ίδιοι για το Project τους

Στη σημερινή εποχή οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής, η πολύωρη εργασία, η πληθώρα πληροφοριών, με τις οποίες βομβαρδιζόμαστε συνεχώς από παντού, και κυρίως από το διαδίκτυο, έχουν οδηγήσει σε άγχος και stress. Παρά το γεγονός ότι η πληροφορία υπάρχει παντού, αισθανόμαστε χαμένοι και δεν ξέρουμε από που να αρχίσουμε. Ειδικά για όσους είναι αναποφάσιστοι ή αντιμετωπίζουν διαταραχή ελλειμματικής προσοχής τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.

Το "ΚΕΡΔΙΖΩ ΧΡΟΝΟ" είναι ένας ιστότοπος που φιλοδοξεί να βάλει τάξη στο χάος του διαδικτύου, συγκεντρώνοντας και ομαδοποιώντας πληροφορίες, καθώς και να προσφέρει χρήσιμες συμβουλές και tips για αποτελεσματικότερη διαχείριση του χρόνου μας. Η οργάνωση και η έξυπνη διαχείριση βοηθούν στο να γίνει η ζωή μας πιο εύκολη, καθώς ολοκληρώνονται γρήγορα οι δουλειές και οι υποχρεώσεις. Στόχος είναι ο περιορισμός της σπατάλης του χρόνου και η αξιοποίησή του για πιο ουσιώδεις δραστηριότητες. 

Για την σελίδα τους

Written by

Αξιολογούμε και παρουσιάζουμε ξεχωριστές ιστοσελίδες στο ελληνικό διαδίκτυο.Ιστοσελίδες που προσφέρουν κάτι διαφορετικό στον χρήστη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

© 2013 Netgr Blog - Δωρεάν προώθηση ιστοσελίδων. All rights resevered. Designed by Templateism

Back To Top